DAVIS CUP REPREZENTACIJE BiH I LITVANIJE OKUPILE SE U SARAJEVU

1234
Članovi muških teniskih reprezentacija BiH i Litvanije održali su danas prvi trening pred odlučujući meč II grupe E/A zone Davis Cupa koji će igrati od 12. do 14.septembra u sportskoj dvorani „Ramiz Salčin“ u Sarajevu. 
 
Bh selektor Amer Delić danas je provjerio formu naših reprezentativaca Damira Džumhura, Mirze Bašića i Nermana Fatića, dok će se Tomislav Brkić timu pridružiti u utorak. 
 
U Sarajevo je stigao i litvanski tim: Ricardas Berankis, Laurynas Grigelis, Lukas Mugevicius i Dovydas Sakinis sa selektorom Rimvydasom Mugeviciusom. 
 
U petak 12.9. od 15h igrat će se singl mečevi, u subotu je na programu dubl sa početkom u 13h, a posljednjeg dana, u nedjelju 14.9. od 13h preostali singl mečevi. Parovi će biti poznati nakon žrijeba zakazanog za 11.septembra u 12h.
 
Dnevne ulaznice za susret Davis Cup po cijeni od 5KM u prodaji su na portalu kupikartu.ba, te na prodajnim mjestima BKC, Ferhadija i plato Skenderija. 
 
Partneri meča su BH Telecom, Lutrija BiH, Peugeot, Ovako, Aqua Vita, Općina Stari Grad i Securitas, a medijski pokrovitelji BHRT, RSG i Antena Sarajevo.